NEW YORK EKSKURSJON 2023

Det er endelig klart for påmelding til Finansgruppens årlige ekskursjon til New York, 6-13. januar 2023!
Ønsker du å oppleve en av verdens fremste finansmetropoler, besøke noen av de største finansielle institusjonene, og delta på spennende bedriftsbesøk? Frister det å shoppe under januarsalget, oppleve det beste av New Yorks kulinariske opplevelser og utforske nattelivet i byen som aldri sover? Da vil vi ha med deg på turen!
Ekskursjonen er for studenter på alle kull og det kreves ingen forkunnskaper. Dette er en god mulighet til å lære mer om selskapene og ulike karrieremuligheter, og ikke minst bli kjent med andre engasjerte medstudenter.
Vi vil besøke hovedkontorene til noen av de fremste finansinstitusjonene, blant annet Norwegian Bank Investment Management, Goldman Sachs, JP Morgan, Viking Global Investors og New York Stock Exchange. Turen byr også på mange sosiale aktiviteter, med felles middager, karaokebar, museumsbesøk, basketballkamp og tid til å utforske byen.
Turen har begrenset antall plasser, så det vil lønne seg å være tidlig ute! Fyll ut skjemaet og skriv kort om hvorfor du ønsker å være med på turen her:
https://docs.google.com/…/1FAIpQLSdeD9pg8rh…/viewform…
SØKNADSFRIST: Mandag 31. oktober 12.00
Egenandelen ligger på 8.500 kr, fordelt på to delbetalinger, og Finansgruppen dekker de resterende kostnadene. Dette inkluderer flybillett tur/retur Oslo-New York, transport til og fra hotellet, hotellopphold i 6 netter, alle bedriftsbesøk, felles middag og basketballkamp i Madison Square Garden.
Ved spørsmål angående turen, ta kontakt via Facebook!
NB! Ekskursjonen er kun for medlemmer. Er du enda ikke medlem av Finansgruppen? Meld deg inn her: http://finansgruppen.com/bli-medlem/
Vi gleder oss til å ha deg med på tur!