PÅMELDNING LONDON 2022

Finansgruppen ønsker deg velkommen til årets London-ekskursjon 12-15 oktober 2022!
På denne turen besøker vi et utvalg av aktører innenfor finans- og konsulentbransjen i London, der faglig innhold kombineres med sosialt opplegg. Dette er en unik mulighet til å få innblikk i hvordan det er å jobbe i disse bransjene i London! I år går besøkene til Norges Bank Investment Management, Bain & Company og Goldman Sachs. Vi jobber også med å få til et besøk hos Morgan Stanley.
Ekskursjonen er for studenter på alle kull og det kreves ingen forkunnskaper. Dette er en god mulighet til å lære mer om selskapene og ulike karrieremuligheter, og ikke minst bli kjent med andre engasjerte medstudenter.
Egenandelen ligger på 4500 kr, og Finansgruppen dekker de resterende kostnadene. Dette inkluderer flybillett Oslo-London og London-Oslo, transport til og fra hotellet, hotellopphold i tre netter samt lunsj og middag både torsdag og fredag.
Fyll inn skjemaet og skriv om hvorfor du ønsker å være med på ekskursjonen her:
NB! Ekskursjonen er kun for medlemmer. Er du enda ikke medlem av Finansgruppen? Meld deg inn her: http://finansgruppen.com/bli-medlem/
Søknadsskjemaet er åpent til fredag 16. september kl. 23:59. Vi har et begrenset antall plasser. Vi håper å se deg på London-tur!
Vi gleder oss!