OSLO-EKSKURSJON 2022

Finansgruppen ønsker deg velkommen til årets Oslo-ekskursjon!
På denne turen besøker vi et utvalg av Norges fremste aktører innenfor finans- og konsulentbransjen, der faglig innhold kombineres med sosialt opplegg. Ikke gå glipp av denne sjeldne muligheten til å få et innblikk i hvordan det er å jobbe blant Norges fremste finans- og konsulentinstitusjoner. I år går besøkene til DNB Markets, Oslo Børs, Bain & Company, Summa Equity og Pareto Securities!
Ekskursjonen er for studenter på alle kull og det kreves ingen forkunnskaper. Dette er en god mulighet til å lære mer om selskapene og ulike karrieremuligheter, og ikke minst bli kjent med andre engasjerte medstudenter.
Egenandelen ligger på 500 kr, Finansgruppen dekker de resterende kostnadene. Dette inkluderer flybillett Bergen-Oslo, lunsj og middag torsdag, og lunsj fredag. Opphold og hjemreise arrangeres på egenhånd.
Fyll inn skjemaet og skriv kort om hvorfor du ønsker å være med på ekskursjonen her:
https://docs.google.com/…/1FAIpQLSc3XTM…/viewform…
NB! Ekskursjonen er kun for medlemmer. Er du enda ikke medlem av Finansgruppen? Meld deg inn her: http://finansgruppen.com/bli-medlem/
Søknadsskjemaet er åpent til onsdag 31. august kl. 23:59. Vi har et begrenset antall plasser. Håper å se deg på Oslo-tur i September!
Vi gleder oss!